Angajatii CNPF au participat la Train the Trainers unde si-au perfectionat abilitatile de formare in domeniul educatiei financiare

Autor
Andreea PETRACHE
Data articol
25.01.2023

Angajatii Comisiei Nationale a Pietei Financiare (CNPF) au beneficiat miercuri, 25 ianuarie curent, de un curs de Formare de Formatori (Train the Trainers) in domeniul educatiei financiare, organizat de autoritatea de supraveghere in parteneriat cu FINedu.

PROMO

Activitatea a fost destinata specialistilor din cadrul Departamentului piata de capital, care vor contribui, prin abilitatile si cunostintele obtinute, la dezvoltarea unor comportamente financiare responsabile si la educarea unei generatii de cetateni informati, ce iau decizii financiare asumate si bine calculate.

Trainingul, moderat de Veronica SIRETEANU, presedinta A.O. FINedu, s-a axat pe analiza, definire, implementare si invatare, adica pe dezvoltarea de competente, fiind conceput in cheia unui model de urmat in organizarea de activitati pentru tineri si adulti.

Formarea continua a formatorilor este esentiala pentru CNPF, intrucat misiunea acestora este de a facilita dobandirea de competente prin proiectarea unui proces de invatare interactiv, care sa incurajeze schimbul de idei si de experienta in cadrul activitatilor de educatie financiara pe care le vor modera.

Nota: Formarea de formatori a fost organizata in parteneriat cu FINedu si face parte dintr-un plan de actiuni amplu, care contine o serie de activitati de educatie financiara setate pentru perioada anilor 2022-2023, dezvoltat in baza Acordului de colaborare dintre CNPF si FINedu.

Video