Armata anuleaza o licitatie pentru asigurari de viata destinate militarilor

Autor
Ioana PETCULESCU
Data articol
30.03.2023

Ministerul Apararii Nationale (MApN), prin UM 01020, a anulat o licitatie pentru achizitionarea de polite de viata destinate militarilor romani aflati in misiuni de lupta.

PROMO

"Aceasta procedura a fost anulata automat deoarece la data limita de depunere a ofertelor nici unul din ofertantii inscrisi nu a criptat oferta financiara/sau nu a raspuns la toti factorii de evaluare electronici, dupa caz", se arata intr-un anunt al MApN.

Acordul cadru a fost estimat la 6,36 milioane de lei pentru o durata de 3 ani.

"Obiectivul general al acestei achizitii il constituie incheierea unui acord-cadru pentru achizitia serviciului de asigurari facultative de persoane pentru personalul din unitatile militare din cadrul fortelor terestre care este dislocat in teatrele de operatii sau este trimis in misiune in strainatate. Locatiile estimate unde poate fi dislocat/redislocat personalul asigurat sunt urmatoarele, fara ca enumerarea de mai jos sa fie una restrictiva:

  1. Teatrele de operatii din Afganistan, Kosovo, Bosnia si Hertegovina, Irak etc;
  2. Tari ca: R.D.Congo, Sudan, Coasta de Fildes, Liban, Nigeria, Nepal, Georgia, Pakistan, Liberia, Djibouti, Ucraina, SUA, Marea Britanie, Ungaria, Mali, Sudanul de Sud, Republica Centrafricana etc", scrie in caietul de sarcini al licitatiei.

Mai multe detalii despre licitatie AICI.

Video