Campania "Ce faci in caz de accident?" din Republica Moldova raspunde nevoii de informare privind acordarea despagubirilor

Avatar autor XPRIMM
Autor
Adina TUDOR
Avatar
Adina TUDOR
Editor
Data articol
13.11.2012
Warning: opendir(/public/website/xprimm.md/pictures/galerie/Campania-Ce-faci-in-caz-de-accident): failed to open dir: No such file or directory in /public/website/xprimm.md/_functions.php on line 788 Warning: readdir() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /public/website/xprimm.md/_functions.php on line 791 Warning: asort() expects parameter 1 to be array, null given in /public/website/xprimm.md/_functions.php on line 796 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /public/website/xprimm.md/_functions.php on line 801 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /public/website/xprimm.md/_functions.php on line 812 "Desi avem inregistrat un rezultat bun privind gradul de cuprindere in asigurarile RCA, la capitolul despagubiri este nevoie de o mai buna intelegere de catre cetateni a intregului proces, pornind de la avizarea, constatarea, evaluarea pagubelor si terminand cu plata despagubirilor", a declarat Vladimir STIRBU, Director al Directiei Generale Supraveghere Asigurari, Comisia Nationala a Pietei Financiare. In aceste conditii, prima etapa a celei mai ample campanii nationale de informare in domeniu din Republica Moldova, Campania Nationala "Ce faci in caz de accident?", lansata ieri, raspunde nevoii de informare a cetatenilor moldoveni. Campania continua astazi cu distributia brosurii in Chisinau.
PROMO
"Una din preocuparile de baza ale Comisiei Nationale a Pietei Financiare este protectia consumatorului. In acest context, motivul principal al implicarii noastre este ca aceasta campanie are avantaje pentru toti. Astfel, pe de o parte, cetateanul este informat, cunoscand bine cum trebuie sa procedeze in caz de accident, poate reduce semnificativ efectele unui eveniment rutier nedorit. Pe de alta parte, campania devine aliatul nostru intru promovarea asigurarilor. Pornind de la obiectivul comun de dezvoltare a pietei asigurarilor, consider ca doar prin atitudine onesta fata de consumatori putem obtine rezultate pe masura", a continuat Vladimir STIRBU.

Proiectul "Ce faci in caz de accident?" este realizat de Comisia Nationala a Pietei Financiare, Politia Rutiera, SIRUMO, Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si www.xprimm.md, cu sprijinul unor importante companii de asigurari, precum: MOLDCARGO, EUROASIG GRUP, VICTORIA Asigurari, KLASSIKA Asigurari si GARANTIE Asigurari.

Obiectivul principal al campaniei il reprezinta informarea si educarea conducatorilor auto cu privire la asigurarile obligatorii RCA si la procedurile de urmat in caz de accident. Timp de o saptamana, promoteri dedicati vor distribui in Chisinau peste 100.000 de brosuri informative gratuite, atat in marile intersectii ale capitalei, cat si in principalele centre comerciale din oras. De asemenea, miercuri si joi, brosura va ajunge la publicul larg si ca insert in ziarul ADEVARUL.

Partenerii Media ai campaniei sunt Radio NOROC, KISS FM si RETRO FM, care vor difuza timp de o saptamana spotul audio al campaniei, precum si PUBLIKA, AUTO EXPERT, InfoMarket, CAPITAL Market, UNIMEDIA, AGENDA.md si MOLDPRES.

Campania este promovata si prin intermediul unei platforme online dedicate pietei de asigurari din Republica Moldova: www.xprimm.md.Video