Cine este noul Director General al ACORD Grup?

Avatar autor XPRIMM
Autor
Ana PREDA
Avatar
Ana PREDA
Editor
Data articol
25.04.2019
Consiliul de Administratie al societatii de asigurare ACORD Grup, companie aflata in top 10 societati de profil din Moldova, a numit-o de curand pe Natalia ROSCA in functia de Director General al companiei. Aceasta a obtinut si avizul corespunzator, conform legislatiei in vigoare, din partea Comisiei Nationale a Pietei Financiare din Moldova (CNPF).
PROMO
Natalia ROSCA are o bogata experienta in domeniul financiar si de asigurari, de peste 30 ani, ocupand diverse functii in cadrul mai multor companii de asigurare, specializata in domeniul financiar-contabil. Incepand cu 2014 si pana in prezent, aceasta a detinut pozitia de Director Financiar in cadrul ACORD Grup.

"2018 a fost un an plin de provocari, atat pentru asiguratori cat si pentru intermediari, tinand cont de modificarile legislative in domeniul RCA cat si de presiunea pentru a creste ponderea claselor facultative de asigurare. Mizam pe dezvoltarea echipei si a afacerilor noastre in 2019, mentinand calitatea serviciilor prestate catre clientii si partenerii nostri", a declarat Natalia ROSCA pentru portalul specializat xprimm.md.


Pe piata din Moldova si-au desfasurat activitatea in anul precedent 14 societati de asigurare active, insumat, primii cinci asiguratori au generat circa 62,4% din totalul subscrierilor. Detalii aici.

Despre ACORD Grup

ACORD Grup detine cea de a 8-a pozitie in clasamentul asiguratorilor din Moldova, inregistrand in anul precedent subscrieri de 92,3 milioane lei, in crestere cu circa 9% fata de anul precedent. De asemenea, ACORD Grup a achitat in anul precedent daune in valoare de peste 31 milioane lei, avand o rata a solvabilitatii de 179% si un coeficient de lichiditate de 2,47%.

Video