Claim Expert Services, parte a Vienna Insurance Group, are o noua conducere

Avatar autor XPRIMM
Autor
Andreea RADU
Avatar
Andreea RADU
Redactor sef
Data articol
22.07.2021

Claim Expert Services SRL, companie romaneasca care ofera servicii de asistenta pentru gestionarea daunelor in asigurari, parte a Vienna Insurance Group, se afla sub o noua conducere de la 1 iulie. Jürgen PALMBERGER (40 de ani - foto) il urmeaza pe Mikolaj OVCARIC in rolul de Director General al companiei.

Claim Expert ofera serviciile sale in Romania in principal catre OMNIASIG si ASIROM, care sunt, de asemenea, companii parte a Vienna Insurance Group, cel mai mare grup de asigurari din Romania.

Jürgen PALMBERGER vine cu o experienta de peste 20 de ani in asigurari si un know-how extins in domeniul gestionarii daunelor. In cadrul conducerii departamentului Motor and Foreign Claims al grupului VIG, din Austria, a dezvoltat procesele aferente gestionarii daunelor si a pus bazele digitalizarii acestora.

Mikolaj OVCARIC paraseste grupul dupa ce a condus Claim Expert timp de opt ani. Ocupand timp de 15 ani diferite functii in cadrul grupului, acesta a adus, prin viziunea si experienta sa valoroasa, plus valoare in pietele din Romania, Polonia si Bulgaria.

"Dorim sa-i multumim lui Mikolaj OVCARIC pentru conducerea sa de lunga durata si leadership-ul de care a dat dovada in ultimii ani, precum si sa-i uram mult succes in demersurile sale viitoare", a declarat Jürgen PALMBERGER, Directorul General al Claim Expert.

Claim Expert Services SRL este parte a Vienna Insurance Group de peste 10 ani, avand un portofoliu extins de servicii de daune (notificari, evaluari, precum si asistenta pentru clienti), oferite in principal companiilor de asigurari si clientilor acestora. Compania ofera servicii pe piata romaneasca de asigurari din 2009.

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul grup de asigurari din Austria si Europa Centrala si de Est (CEE). Aproximativ 50 de companii de asigurari din 30 de tari alcatuiesc un grup cu o traditie indelungata, marci puternice si relatii stranse cu clientii. Cei peste 25.000 de angajati ai Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) au grija sa raspunda nevoilor zilnice ale celor peste 22 milioane de clienti ai grupului. Actiunile VIG sunt listate la bursa din Viena din 1994. Compania are un rating A + cu perspective stabile conform agentiei de rating recunoscuta international, Standard & Poor's. Este cel mai bun rating dintre toate companiile din ATX, cel mai important indice al Bursei de Valori din Viena. Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) colaboreaza indeaproape cu Erste Group, cea mai mare banca de retail din Europa Centrala si de Est.

Claim Expert Services SRL
Vienna Insurance Group
Jürgen Palmberger - Director General
Adresa: Strada Sagetii nr. 2, sectorul 2
020998, Bucuresti, Romania
Mobil: +40 746 047 520
E-mail: Juergen.Palmberger@claimexpert.ro
www.claimexpert.ro

 

Video