Intact Asigurari introduce posibilitatea verificarii politei prin QR code

Avatar autor XPRIMM
Autor
Alexandra GUZUN
Avatar
Alexandra GUZUN
Editor
Data articol
23.04.2021
Compania Intact Asigurari Generale ofera mai multa accesibilitate pentru clientii companiei. Acum, oricine poate verifica oricand validitatea politelor de asigurare facultativa direct de pe telefonul sau, cu ajutorul QR codului atribuit si aplicat fiecarei polite de asigurare.
PROMO
Tinand cont de faptul ca situatia pandemica, si nu doar aceasta, au influentat trecerea societatii preponderent in mediul online de activitate si accesare a datelor, compania Intact Asigurari Generale merge in pas cu digitalizarea si ofera clientilor posibilitatea de a verifica validitatea politelor de asigurare facultativa in format online accesand de la telefon QR codul indicat pe polita fizica de asigurare.

Tot ce trebuie sa faci e doar sa scanezi QR codul cu ajutorul telefonului tau si astfel accesezi link-ul unde gasesti toata informatia online legata de polita ta de asigurare.

Cum scanez un cod QR?

Cea mai usoara modalitate de scanare a unui cod QR este prin folosirea telefonului mobil. Cele mai noi modele de telefoane, atat iOS cat si Android, au astfel de cititoare de coduri QR incluse in setarile camerei foto principale. Pentru a scana codul QR, tot ce trebuie sa faci este sa indrepti camera telefonului spre codul respectiv si aplicatia scaneaza automat.

Mai multe infromatii puteti afla accesand site-ul: www.intact.md

Video