Piata de asigurari din Moldova a implinit 20 de ani

Avatar autor XPRIMM
Autor
Vlad BOLDIJAR
Avatar
Vlad BOLDIJAR
Editor
Data articol
13.06.2011
Piata de asigurari din Republica Moldova a implinit ieri, 12 iunie 2011, 20 de ani de existenta. Cu aceasta ocazie aniversara, echipa www.xprimm.md ureaza "La multi ani!" tuturor institutiilor, asociatiilor, societatilor de asigurare/brokeraj implicate in activitatea de asigurare din Republica Moldova.Cu acest prilej, in data de 17 iunie 2011 va fi organizata la Chisinau o conferinta dedicata pietei de profil, intitulata "Asiguram Viitorul Impreuna. Tendinte de Dezvoltare si Protectie a Societatii".

Evenimentul este organizat de catre Comisia Nationala a Pietei Financiare din Republica Moldova, in parteneriat cu Uniunea Asiguratorilor si va reuni societatile de asigurare si brokeraj in asigurari, institutii publice, experti si actuari, precum si reprezentantii industriilor conexe. De asemenea, conferinta se va bucura de prezenta numerosilor invitati din afara, reputati specialisti si lideri ai industriilor de asigurare si brokeraj si a asociatiilor de profil din Austria, Ungaria, Romania, Federatia Rusa, Polonia s.a.

Media XPRIMM este Partener Media al evenimentului si va fi reprezentata de o echipa care va sustine o prezentare privind evolutia pietelor de asigurare din Europa Centrala si de Est, Rusia, tarile din Spatiul CSI, Turcia si Asia Centrala.

Principalele subiecte vizate spre dezbatere privesc tendintele de evolutie a pietei de asigurari din Moldova, rolul asociatiilor profesionale si al brokerilor in dezvoltarea asigurarilor, importanta actuariatului etc. Programul evenimentului si toate detaliile vor fi disponibile in scurt timp pe site-urile www.cnpf.md si www.xprimm.md.

Video