Serviciul de Ambulanta Caras-Severin aloca aproape 1 mil. lei pentru asigurari auto

Avatar autor XPRIMM
Autor
Bianca CIOCOTISAN
Avatar
Bianca CIOCOTISAN
Redactor
Data articol
02.07.2020
Serviciul Judetean de Ambulanta Caras-Severin organizeaza in luna iulie o licitatie in vederea achizitionarii unui pachet de servicii de asigurare RCA pentru 54 de ambulante si CASCO, pentru un numar de 53 de ambulante cu intreaga dotare aferenta precum si asigurarea personalului aflat in misiune.
PROMO
Valoarea contractului este de 972.200 de lei, pe o perioada de 36 de luni, conform anuntului de participare la licitatie publicat in SICAP.

Criteriul de atribuire a contractului va fi reprezentat de pretul cel mai scazut.

"Deschiderea dosarului de dauna, constatarea daunelor si introducerea masinii in reparatie se va efectua in maximul 24 de ore de la avizarea daunelor, iar asiguratorul va garanta ca atelierele de reparatii la care vor fi reparate vehiculele asigurate in caz de avarii, vor fi exclusiv alese de catre asigurat, fara niciun fel de restrictie", se precizeaza in caietul de sarcini.

Potrivit documentului, unitatea asiguratoare va avea pe raza judetului Caras Severin, cel putin un agent constatator a daunelor produse autosanitarelor in fiecare zi lucratoare a saptamananii. Inspectiile de risc se vor face la sediile Serviciului de Ambulanta din judet (Resita, Caransebes, Otelu-Rosu, Domasnea, Baile-Herculane, Bozovici, Anina, Oravita, Moldova Noua si Bocsa).

In baza politelor CASCO asiguratorul va acorda despagubiri privind furtul sau pierdea cheilor, autovehiculului sau parti componente ale unor piese ale acestuia, acoperirea riscului accidentarii echipajului operativ (medici, asistenti medicali, ambulantieri), a pacientilor transportati si a insotitorilor legali din ambulanta in timpul producerii evenimentului. Aparatura medicala ce se afla in celula autosanitarei in momentul producerii accidentului, echipamentele suplimentare, pagubele produse partilor componente sau pieselor autovehiculului, daunele produse numai anveloperlor, capacelor de roti, jante datorate drumurilor, daune produse numai suprafetelor vitrate indiferent de imprejurari, se mai precizeaza in caietul de sarcini.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 31 iulie 2020, ora 15:00.

Video