Teodor UNGUREANU este noul director general al MOLDCARGO

Avatar autor XPRIMM
Autor
Alexandra GUZUN
Avatar
Alexandra GUZUN
Editor
Data articol
31.03.2021
Teodor Ungureanu este noul Director General al companiei de asigurari MOLDCARGO, conform unui anunt publicat de Comisia Nationala a Pietei Financiare (CNPF).
PROMO
Astfel, CNPF a autorizat in sedinta de marti aprobarea candidaturii lui Teodor UNGUREANU in functia de director general (organ executiv unipersonal) al MOLDCARGO cu eliberarea avizului corespunzator.

"In contextul fortificarii stabilitatii si sustenabilitatii financiare a pietei de asigurari, consideram necesara si oportuna o schimbare semnificativa a startegiei pe termen mediu si lung a Societatii de Asigurari- Reasigurari MOLDCARGO prin: dezvoltarea capacitatilor companiei in acord cu cresterea cerintelor pietei de asigurari si rigorilor cadrului legislativ; cresterea atractivitatii companiei pentru consumatori si investitori, dar si a valorii ei pentru actionari," a declarat domnul UNGUREANU pentru www.xprimm.md.

Teodor UNGUREANU, actual Prim Vicedirector General al SAR MOLDCARGO SA, viitor Director General al SAR MOLDCARGO SA activeaza in asigurari de peste 26 de ani fiind implicat in activitatile companiilor de asigurari precum Donaris (10 ani), Acord Grup, Moldcargo (5 ani), precum si fondatorul unui broker de asigurare (BAR Hermina SRL).

Domnul Teodor UNGUREANU il va inlocui pe domnul Vladimir STIRBU care a fost Director General din martie 2015.

MOLDCARGO a incheiat anul 2020 cu subscrieri pe Carte Verde si RCA de 20,77 milioane lei, respectiv 29,25 milioane lei, fiind cea de-a 6-a companie de profil din Moldova.

Video