VICTORIA Asigurari a sustinut campania de promovare a atractiilor turistice "Redescopera Moldova"

Avatar autor XPRIMM
Autor
Olesea ADONEV
Avatar
Olesea ADONEV
Editor
Data articol
02.10.2012
Warning: opendir(/public/website/xprimm.md/pictures/galerie/Moldova): failed to open dir: No such file or directory in /public/website/xprimm.md/_functions.php on line 788 Warning: readdir() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /public/website/xprimm.md/_functions.php on line 791 Warning: asort() expects parameter 1 to be array, null given in /public/website/xprimm.md/_functions.php on line 796 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /public/website/xprimm.md/_functions.php on line 801 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /public/website/xprimm.md/_functions.php on line 812 VICTORIA Asigurari, una dintre cele mai dinamice societati locale de profil, a sustinut recent cea mai ampla campanie de implicare sociala organizata in Republica Moldova pentru promovarea atractiilor turistice din tara, desfasurata sub genericul "Redescopera Moldova", se arata in comunicatul de presa remis de asigurator.
PROMO
Campania "Redescopera Moldova" este un proiect de social media si are ca scop promovarea atractiilor turistice, pe plan intern si extern, prin popularizarea si recomandarea de a vizita cele mai importante locuri, indemn adresat tuturor persoanelor interesate de valorile autentice ale Moldovei si de redescoperirea unor locuri pitoresti care nu figureaza, deocamdata, pe hartile de profil din Republica Moldova.

In cadrul campaniei, participantii au vizitat si au redescoperit peste 250 de destinatii turistice unice, locatii care fac parte din nomenclatorul monumentelor naturale, culturale si/sau istorice. In acelasi timp, blogerii au plasat pe site-ul dedicat peste 1.000 de descrieri cu locatiile, propriile emotii si viziuni, fotografii si spoturi video.

"Am considerat acest proiect unul de importanta sociala majora si am decis sa-l sustinem. Speram ca pe viitor sa existe mai multe initiative de acest gen si ca aceastea sa fie intelese si sustinute pe masura", a mentionat Octavian LUNGU, Director General, VICTORIA Asigurari.

Campania s-a concretizat, printre altele, prin crearea hartii virtuale "Redescopera Moldova", care va pune in evidenta obiectivele de interes turistic si cultural, informatii prezentate in mai multe limbi de circulatie internationala.Video