VIDEO: De ce ai nevoie de Carte Verde cand pleci cu masina in afara tarii? Descoperi intr-un video lansat in cadrul campaniei "Afla totul despre asigurari"!

Avatar autor XPRIMM
Autor
Adina TUDOR
Avatar
Adina TUDOR
Editor
Data articol
24.05.2021
Ce este Cartea Verde? Cum functioneaza? De ce trebuie sa te asiguri? Cum te protejeaza financiar in cazul in care ai un accident cu masina in afara tarii? Afli toate acestea, si nu numai, in doar 3 minute, urmarind al treilea videoclip lansat in cadrul campaniei "Afla totul despre asigurari"!
PROMO
Prima editie a campaniei nationale de educatie financiara "Afla totul despre asigurari" este organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, Romania, in parteneriat cu BNAA - Biroul National al Asiguratorilor Auto din Moldova. Proiectul se desfasoara timp de 10 saptamani si isi propune sa transforme produsele de asigurare in produse financiare mai usor de inteles si de accesat de catre consumatori, urmarind, in final, sa creasca gradul de educatie financiara si de informare cu privire la aceste produse.

Primele doua saptamani ale proiectului au fost dedicate unor concepte de baza din domeniu, iar urmatoarele doua, asigurarii RCA. Saptamanile 4 si 5 ale campaniei ofera toate informatiile pe care soferii trebuie sa le cunoasca despre asigurarea Carte Verde. Acestea sunt incluse si in filmuletul de mai jos:Mesajele online ale campaniei sunt distribuite prin intermediul paginii de Facebook Totul despre asigurari in Moldova, iar consumatorii vor putea accesa oricand portalul de informare totuldespreasigurari.md pentru a afla mai multe detalii despre temele abordate.

Video