VIDEO: Asigurarile de locuinte, tema etapei a 2-a a campaniei "Stii totul despre asigurari si castigi"

Avatar autor XPRIMM
Autor
Adina TUDOR
Avatar
Adina TUDOR
Editor
Data articol
02.12.2021

Toti romanii care participa, zilele acestea, la etapa a 2-a a campaniei de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi" vor afla mai multe despre rolul si beneficiile asigurarilor de locuinte, dar si despre cum pot folosi aceste produse pentru propria protectie financiara in cazul in care se intampla ceva cu locuinta lor.

PROMO

Care este diferenta dintre asigurarile obligatorii de locuinta si cele facultative? Ce acopera fiecare dintre aceste polite si de ce o protectie financiara completa le include pe amandoua? Cum trebuie procedat in caz de dauna? Toate informatiile sunt disponibile intr-un film animat care poate fi urmarit pe pagina de Facebook a campaniei sau pe website-ul totuldespreasigurari.ro.

Premiile etapei a 2-a? 3 vouchere de 200 de lei, acordate prin tragere la sorti, dar si un pas important spre calificarea in Marea Finala, care aduce Marele Premiu de 2.500 de lei!

Asadar, anunta-ti clientii si prietenii! Tot ce trebuie sa faca este sa urmareasca videoclipul de mai jos, ca sa se asigure ca au toate informatiile necesare pentru a raspunde la intrebari:

Apoi raspund la cele 7 intrebari ale primei etape si completeaza formularul de inscriere.

Despre "Stii totul despre asigurari si castigi"

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" - editia a II-a este organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

Partenerii campaniei sunt GENERALI Romania, EUROINS Romania, DESTINE Broker, AEGON Romania, BRD Asigurari de Viata, METROPOLITAN Life, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, MILLENIUM Insurance Broker, AON Broker, INTER Broker, ASITO Kapital, OTTO Broker, CAMPION Broker, HOBBIT Broker, GARANTA Asigurari, GLOBASIG Broker, DAW Management Broker si ASISOFT.

Mai multe detalii sunt disponibile pe totuldespreasigurari.ro, respectiv pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro.

Video