Vladimir STIRBU este noul Director General al MOLDCARGO

Avatar autor XPRIMM
Autor
Ana PREDA
Avatar
Ana PREDA
Editor
Data articol
12.03.2015
Vladimir STIRBU a fost numit de curand Director General la societatea de asigurare MOLDCARGO, cea de-a 5-a companie pe piata de profil din Moldova, obtinand in acest sens si avizul autoritatii de supraveghere de la Chisinau.
PROMO
"Ne dorim sa mentinem portofoliul actual de clienti si sa il dezvoltam, ofererind in continuare servicii de calitate clientilor nostri. De asemenea, vom relansa activitatea pe segmentul de Carte Verde (n.red. compania a redobandit de curand licenta de activitate pe aceasta clasa de asigurare) si vom dezvoltam elemente de infrastructura in regularizarea daunelor", a declarat oficialul citat pentru portalul specializat www.xprimm.md.

Vladimir STIRBU si-a inceput cariera in asigurari in anul 1992 la compania ASITO, ocupand rand pe rand mai multe functii in domeniul financiar-contabil. Incepand cu anul 2007 si pana de curand acesta a ocupat functia de Director al Directiei Generale Supraveghere Asigurari din cadrul Comisiei Nationale a Pietei Financiare din Moldova (CNPF).

MOLDCARGO a incheiat anul 2014 cu subscrieri de 4,94 milioane euro, avand o cota de piata de 7,66%.

Video