WTW a lansat un nou instrument de diagnosticare a riscurilor climatice

Avatar autor XPRIMM
Autor
Cristian SUCA
Avatar
Cristian SUCA
Editor
Data articol
14.04.2021
Willis Towers Watson a lansat Climate Diagnostic, un instrument global de modelare, arata Reinsurance News. Modelul foloseste date avansate si analytics pentru a demonstra modificari la nivelul pericolelor severe, cum ar fi vant si inundatii, precum si factori cronici de stres, cum ar fi cresterea nivelului marii si stresul generat de caldura, in combinatii multiple de scenarii climatice, pentru diverse orizonturi de timp.
PROMO
De asemenea, mai arata sursa citata, Climate Diagnostic arata si modul in care aceste modificari pot avea impact asupra proprietatilor specifice, permitandu-le clientilor sa determine cel mai bun mod de a reduce riscul in portofoliile lor property si in locatiile cheie din intreaga lume.

Modeul este integrat complet in platforma analytics de baza a WTW pentru instrumentele de evaluare si cuantificare a riscurilor, care le ofera clientilor posibilitatea de a raspunde unei game largi de riscuri si, de asemenea, de a optimiza rezilienta organizationala.

Nu in ultimul rand, mai puncteaza sursa citata, Climate Diagnostic poate ajuta organizatiile sa raspunda si cerintelor cu privire la informarea asupra riscurilor climatice, dar le poate ajuta si sa dezvolte un raspuns strategic la tranzitia climatica.

"Suntem incantati sa le prezentam clientilor acest instrument inovator de modelare. Climate Diagnostic ofera reprezentari vizuale ale locatiilor cheie influentate de schimbarile climatice, pe termen mediu si lung. Acest lucru le permite clientilor sa extinda intelegerea riscurilor existente, revolutionand modul in care pot revizui riscul viitor. Cu cat organizatiile invata mai multe despre riscurile climatice, cu atat vor vedea mai bine ca gandirea, tehnicile analitice si instrumentele necesare pentru acest nou viitor sunt familiar pentru managerii de risc de azi", explica John MERKOVSKY, Global Head of Risk and Analytics, Willis Towers Watson.

Video