ZODIA ASIGURARILOR: Ce legi importante asteapta in sertarele Parlamentului?

Avatar autor XPRIMM
Autor
Dana ZAHARIA
Avatar
Dana ZAHARIA
Editor
Data articol
30.11.2022

Piata asigurarilor este recunoscuta ca fiind una extrem de strict reglementata din punct de vedere al legislatiei si al supravegherii. Practic, toate legile si toate aprobarile pentru OUG sunt analizate si votate de catre Comisiile de specialitate si, mai apoi, de catre Parlamentul Romaniei.

PROMO

Ce se intampla insa atunci cand legi importante care intereseaza piata asigurarilor asteapta de mult timp sa fie votate? Care sunt aceste legi si ce influenta vor avea ele atat asupra pietei de profil, cat si asupra consumatorilor de asigurari. Vor fi ele votate sau nu vor fi?

Despre toate acestea vor discuta joi, 1 decembrie, Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA cu Iulius Marian FIRCZAK - Deputat in Parlamentul Romaniei si Secretar al Comisiei pentru buget, finante si banci, incepand cu ora 17.00, la emisiunea Zodia Asigurarilor de la Canal 33.

Asteptam intrebarile, opiniile si comentariile Dumneavoastra.

Pana la startul acestei emisiuni, asteptam intrebarile, opiniile si comentariile Dumneavoastra legate de subiectele acestei noi editii a celei mai longevive productii TV despre asigurari.

"Zodia Asigurarilor" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii private, se adreseaza publicului larg si poate fi urmarita live pe Canal 33 TV si pe YouTube in fiecare joi, de la ora 17.00.

"Zodia Asigurarilor" mai poate fi urmarita si pe pagina de Facebook dedicata ei. Pentru a (re)vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate sub sigla XPRIMM TV, va invitam sa va abonati si la canalul XPRIMM de pe YouTube, unde le puteti viziona, oricand, live sau in reluare.
 

Video